Notebook z ekranem dotykowym

GASTRO POS jest programem, który pozwoli na bliską i intuicyjną sprzedaż, opracowaną w kilku ruchach poprzez ekran dotykowy. Jako niezwykle przystępny plan na zbycie gastronomicznym bawi się wielkim znaczeniem wiodących szefów restauracji. Jego intuicyjna obsługa pomaga w książce kelnerom także tymże samym ułatwia szkolenie nowych ludzi.

http://erp.polkas.pl/system-crm-dla-firm/Spinki do włosów dla dziewczynek - Bubu sklep

Dzięki bardzo dobrej, intuicyjnej obsłudze nie potrzebuje wartościowych i długotrwałych szkoleń, oraz niezwykle prymitywna forma użytkowania za pomocą ekranu dotykowego, zintegrowana z szeroką gamą funkcji, znacznie doskonale sprawdzi się w nie lecz w niewielkim, pojedynczym lokalu, ale także w budów gastronomicznej.

Indywidualne dobranie funkcji Dzięki bardzo dużo funkcjom oraz modułom GASTRO POS jest daleko sprawnym systemem, jaki wejdziemy na rynku. W zależności od profilu lokalu, lub istnieje toż bar, pub, a nawet restauracja, możesz dopasować oraz spersonalizować opcje, które będą najidealniejsze dla Twoich potrzeb.

Bezpieczeństwo Logowanie się naszych ludzi do programu poprzez wprowadzenie niepowtarzalnego kodu, odcisk palca czy za pomocą karty magnetycznej umożliwia pełny monitoring także jego czasu rzeczy jak i owocu jaki generuje. W relacji od miejsca, można też ustalić widok opcji tak, żebym stanowił on dobrany do uprawnień danej osoby, np. kelner widzi jedynie sprzedaż, manager widzi sprzedaż oraz wystawianie faktur, właściciel jest wstęp do ludziach możliwości. GASTRO POS pozwala ograniczyć straty domu i zwiększyć zyski. Program pos gastro ułatwia również obsługę rozliczeń w gastronomii.

Zalety programu:

obsługa przez ekran dotykowy, wykonując kilka kliknięć; dopasowanie ekranu do samodzielnych potrzeb; kontrola rachunków i zamówień; przejrzysto zaprojektowany ekran bonowania; obrazowa prezentacja sali; rozliczenia kelnera w jakimś momencie; zapisywanie czasu pracy; brak trudności w modyfikowaniu potraw; zgoda z kuchnią; sprawdzanie zamówień i rachunków; elastyczne kształtowanie cen; kontrola ustalanych rabatów; zgoda z planami hotelowymi i narzędziami do ćwiczeń specjalnych.