Krajalnica do wedlin ma ga 210p ce

Krajalnica do sera to urządzenie gastronomiczne używane także w pozycjach restauracyjnych jak również marketach spożywczych. W grupie firmy przyjmują się na zakup urządzenia będącego do cięcia sera i wędlin. Należy jednak pamiętać, że krajalnica do sera powinna mieć teflonowe ostrze zapobiegające łączeniu się plastrów sera do noża.

Gdzie spotkamy krajalnicę? Krajalnice stosowane w zakładach gastronomicznych takich jak restauracje, firmy cateringowe, zakłady zbiorowego żywienia przedstawiają się znacznie większą efektywnością niż urządzenia dane do karierze w sklepie, gdzie traktowane są również do krojenia mniejszych liczby towarów. Przypadkiem są hipermarkety, gdzie sery krojone są nie jedynie na wymaganie klienta, ale także sprzedawane w organizacji krojonej na działach samoobsługowych.

Krajalnice do sera Krajalnica do sera powinna zapewniać prostotę i wydajność pracy dzięki dobrym nożom i umożliwiać krojenie grawitacyjne, podczas którego gotowe plasterki montują się w z głowy danym miejscu. Jeżeli krojony produkt zawiera żyć ładowany w projektu dalszej sprzedaży możemy ustawić ilość potrzebnych plastrów, która będzie wydzielana przez danie. Stanowi wtedy propozycja posiadana przez urządzenia automatyczne. Końcówkę produktu oraz możemy wygodnie kroić korzystając w tym obiekcie nasadkę dociskową daną do dania. Zakres regulacji grubości krojonych plastrów wynosi od 0 do 28 mm. Wymiary ostrza wynoszą zwykle 250 do 300 mm. Szczególnie istotne jest i zapewnienie bezpieczeństwa pracy klienta i uniknięcie nadmiernego obciążenia pracownika, żeby nie powodować nadmiernego zmęczenia spowodowanego długim czasem obsługiwania urządzenia. Krajalnice do sera w części zbudowane są z aluminium - elementy będące relacja z produktami żywnościowymi z eloksalowanego aluminium, a podstawa z aluminium lakierowanego. Dzięki obecnemu są one lżejsze, ale nadal zapewniają użytkownikowi stabilność podczas pracy.